Intern vidensdeling

Er det vigtigt for dig, at dine medarbejdere har let adgang til den samme viden om procedurer, produktion og jeres fælles verden? Så brug gofiqr.

Med gofiqr's QR-kode placeret rundt omkring ved din virksomheds forskellige arbejdsstationer, sikrer du, at alle medarbejdere har adgang til samme viden om produktionen, jeres procedurer  og interne forhold.

Hvordan?

Du sætter QR-koden på strategiske gode steder på din arbejdsplads; fx på lageret, i produktionshallen, i mødelokalet eller i kantinen.

Dine medarbejdere kan til enhver tid tilgå din information med deres QR-kodescannere på telefonen. 

Alle typer  information præsenteres nu i dit visuelle, professionelle univers, som er beskyttet mod reklamer.

Brug den til:

Du ejer måske en virksomhed eller er dagligt ansvarlig for kvalitet, produktion eller intern kommunikation og vidensdeling.

Du oplever ofte, at der er stor forskel på, hvor meget dine medarbejdere ved om fx kvalitetskrav, procedurer og maskinbetjening. 

Du mangler måske også én daglig nyhedskanal, hvor alle medarbejdere kan få samme viden om jeres virksomhed. Både dem i hovedkontoret, i filialer og i bilerne. Dem på dag/nathold. Dem med og uden computer. Og dem, der taler dansk og måske tyrkisk eller arabisk.

Med gofiqr har du én løsning, der hjælper på det hele. Alle ansatte kan via deres telefoner scanne dine koder på fx en maskine i produktionshallen og hurtigt få den relevante information, så produktionen ikke går i stå. Og alle dine medarbejdere -  også dem, der ikke sidder på kontor ved en computer - kan via QR koder i fx firmabilerne få din videomorgenhilsen, nyheder om dagens gæster, menuen i kantinen og andre nyheder via det gofiqr-univers, du har bygget op til dem.

 

gofiqr giver dig mulighederne. Du bestemmer indholdet. 
gofiqr sørger for, at dine medarbejdere altid har din information ved hånden.


Med gofiqr giver du dine medarbejdere mulighed for at få:

Effektive arbejdsgange

Nemmere intern vidensdeling og sidemandsoplæring

En nyhedsportal til fx ledelsesinformation

Relevant information knyttet til den enkelte arbejdsstation

Vejledninger og informationer på forskellige sprog

Lettere og billigere produktion af al dokumentation 


Hvem bruger gofiqr? Læs kundecase HER


 

Så skriv til os og lad os mødes

Vi vil meget gerne lære dig og din virksomhed at kende - og vise dig hvilken værdi, du kan få af dit eget gofiqr-univers