Cramo Adapteo er ny kunde på gofiqr

Vi har netop indledt samarbejde med Cramo Adapteo omkring digitalisering af produktinformation og betjeningsvejledninger omkring Cramo Adapteo´s state-of-the-art pavillonmoduler.

Første milepæl er styrket kommunikation med byggeledere, projektrådgivere, skole-/institutionsspecialister og andre interessenter.

Næste milepæl er at effektivisere adgangen til brugerinformation omkring mandskabs- og beboelsesenheder, plejeboliger,  kontorpavilloner og midlertidige lokaler til skoler og institutioner.

 Scan koden for mere om Cramo Adapteo

Scan koden for mere om Cramo Adapteo

gofiqr - giver effektivitet i sundhedssektoren

Høj effektivitet og den bedste patientsikkerhed er ønsket for alle instanser inden for sundhedssektoren. Men det er ikke altid let at indfri ønsket i en travl hverdag.

På Vejle Sygehus’ ortopædkirurgiske operationsafdeling har de siden 2014 brugt QR koder til at sikre, at alle medarbejdere, døgnet rundt, har hurtig adgang til viden om, hvordan man håndterer afdelingens krævende tekniske apparatur.

Read More

gofiqr hjælper rehab-sektoren. Resultat: Gladere patienter og mere effektivt plejepersonale

Et gangstativ, en stok og andre hjælpemidler til rehabiliteringssektoren skifter hurtigt hænder. Det har hidtil givet udfordringer med vejledninger, der sjældent følger produktet. Med gofiqr er løsningen fundet både for de rehab-virksomheder, der ønsker at videregive den bedste form for produktinformation og for de modtagere og brugere, der står med udfordringen og den manglende viden.

Read More